Hotel Zlatibor

Restoran

U konačištu Sunce gosti mogu uživati u specijalitetima zlatiborskog kraja koji se služe u restoranu domaće kuhinje. Restoran se nalazi na trećem spratu i pruža nezaboravan pogled na zlatiborske vrhove. Kapacitet restorana je 110 mesta. Za goste hotela koji koriste pansionske usluge doručak se služi po principu švedskog stola, ručak i večera se služe po principu dnevnog set menija. Gosti mogu birati iz naše široke ponude,hladnih i toplih specijaliteta zlatiborskog kraja.

U sklopu restorana nalazi se i aperitiv bar sa pogledom na Tornik, gde u prijatnom i toplom planinskom ambijentu, gosti mogu uživati u  vinima, koktelima kao domaćim alkoholnim i bezalkoholnim pićima. Aperitiv bar se po potrebi može koristiti kao sala za sastanke, prezentacije i predavanja.

Doručak se služi od 07:30 do 10:30 svakog dana u restoranu konačišta sunce, po principu švedskog stola.                                                     

Ručak se služi po principu dnevnog set menija. Gosti mogu birati iz naše široke ponude, hladnih i toplih specijaliteta zlatiborskog kraja.

Večera se služi po principu dnevnog set menija. Gosti mogu birati iz naše široke ponude,hladnih i toplih specijaliteta zlatiborskog kraja.

COVID 19 - MERE PREVENCIJE od 01.07.2020. u cilju sprečavanja i širenja zaraze izazvane virusom COVID – 19 a u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijim sprovodimo propisane mere i preporuke za ugostiteljske i smeštajne objekte.​​

Obroci koji se služe po principu švedskog stola ( doručak – ručak - večera ) se zbog više bezbednosti poslužuju prema jelovniku - a la carte: slatko-slana ponuda hladnih i toplih jela kao i specijaliteta zlatiborskog kraja.